Les mogelijkheden

Voor privelessen kom ik naar je toe. Ik geef elk weekend een dag les in de driehoek Rotterdam, Den Haag, Hoek van Holland. Dan kom ik ook voor één les naar je toe. Daarnaast geef ik les in West Brabant en omstreken. Andere locaties zijn alleen mogelijk met meerdere personen (en denk dan bijvoorbeeld eens aan een jaartraject, waarbij we theorie en lessen kunnen combineren). Lessen duren (bijna) altijd 30 minuten.

Bij een eerste les is vaak veel te bespreken. Wie ben jij, wie ben ik, wie is je paard en waarmee kan ik je helpen. Hiervoor is een introductieles van 45 minuten beter, dan hebben we alle tijd om elkaar te leren kennen voordat we aan de slag gaan.

Mocht je met meerdere mensen geïnteresseerd zijn dan kunnen we ook beginnen met een beginnerscursus academische rijkunst waarin we op een of meerdere dagen door middel van theorie en praktijk een aantal aspecten van de academische rijkunst kunnen behandelen. Ook themadagen met theorie en praktijk zijn mogelijk, of bijvoorbeeld een jaartraject waarbij we door het jaar heen met een groep kunnen groeien in theorie en praktijk. Neem voor meer informatie even contact op.

Demo